Cliënt


Hoe vertelt u aan uw omgeving dat u de ziekte van Huntington heeft? Wilt u meer weten over de symptomen? Hoe gaat u om met een kinderwens? Atlant Zorggroep biedt u in dit online Huntington Expertisecentrum een schat aan kennis, praktische informatie en contactgegevens van onze behandellocatie. Zo geven we onze missie, unieke zorg voor unieke mensen, dagelijks vorm.

De ziekte van Huntington kent naar schatting ongeveer 1.500 patiënten in Nederland. Tussen de 4.000 en 6.000 mensen zijn risicodrager. Het gen dat de ziekte veroorzaakt, is in 1993 ontdekt en wordt sindsdien intensief onderzocht. Wij willen vanuit advies, zorg, wonen, behandeling en begeleiding graag een bijdrage leveren aan uw welzijn.

Geen mens is hetzelfde als het om zorgbehoeften gaat. Atlant helpt u. Op deze site krijgt u een indruk van de sfeer, kwaliteit en mogelijkheden die wij voor Huntingtoncliënten in huis hebben.

Heeft u zorg nodig en bent u benieuwd wat Atlant u biedt? U bent natuurlijk hartelijk welkom op onze zorglocaties Heemhof in Apeldoorn en Markenhof in Beekbergen. Daar krijgt u een indruk van de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van wonen, zorg en dagbesteding. Neem gerust contact op met ons centrale Huntingtontelefoonnummer (055-5067456) of mail naar info@atlant.nl  om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.