Ik ben een mantelzorger


Hoe vertelt u aan uw omgeving dat uw naaste de ziekte van Huntington heeft? Wilt u als mantelzorger meer weten over wat u te wachten staat? Hoe gaat u als man en vrouw om met een kinderwens? Atlant Zorggroep biedt u als mantelzorger in dit online Huntington Expertisecentrum een schat aan kennis, praktische informatie en contactgegevens van onze behandellocatie. Zo geven we onze missie, unieke zorg voor unieke mensen, dagelijks vorm. Niet alleen richting cliënten zelf, maar ook voor u als mantelzorger.

De ziekte van Huntington kent naar schatting ongeveer 1.500 patiënten in Nederland. Tussen de 4.000 en 6.000 mensen zijn risicodrager. Het gen dat de ziekte veroorzaakt, is in 1993 ontdekt en wordt sindsdien intensief onderzocht. Wij willen vanuit advies, zorg, wonen, behandeling en begeleiding graag een bijdrage leveren aan het welzijn van Huntingtoncliënten en hun naasten.

Geen mens is hetzelfde als het om zorgbehoeften gaat. Atlant helpt daarom Huntingtoncliënten, maar ook u als naaste. Op deze site krijgt u een indruk van de sfeer, kwaliteit en mogelijkheden die wij voor Huntingtoncliënten in huis hebben.

Heeft uw naaste zorg nodig en bent u benieuwd wat Atlant hem/haar biedt? U bent natuurlijk hartelijk welkom op onze zorglocaties Heemhof in Apeldoorn en Markenhof in Beekbergen. Daar krijgt u een indruk van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van wonen, zorg en dagbesteding. Neem gerust contact op met ons centrale Huntingtontelefoonnummer (055-5067456) of mail naar info@atlant.nl om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.