Ik ben een professional


Hoe levert u een bijdrage aan cliënten met de ziekte van Huntington? Wilt u medisch professional meer weten over wat Huntingtoncliënten te wachten staat? Hoe ga ik als professional om met de naasten van een Huntingtoncliënt? Atlant Zorggroep biedt u als professional in dit online Huntington Expertisecentrum een schat aan kennis, praktische informatie en contactgegevens van onze behandellocatie, maar ook van de dagbehandeling en de zorg thuis. Zo geven we onze missie, unieke zorg voor unieke mensen, dagelijks vorm. Niet alleen richting cliënten en mantelzorgers, maar ook voor u als professional.

De ziekte van Huntington kent naar schatting ongeveer 1.500 patiënten in Nederland. Tussen de 4.000 en 6.000 mensen zijn risicodrager. Het gen dat de ziekte veroorzaakt, is in 1993 ontdekt en wordt sindsdien intensief onderzocht. Atlant wil vanuit advies, zorg, wonen, behandeling en begeleiding graag een bijdrage leveren aan het welzijn van Huntingtoncliënten en hun naasten.

Geen mens is hetzelfde als het om zorgbehoeften gaat. Dat weet u ook, als professional in de medische sector hebt u hier dagelijks mee te maken. Atlant helpt daarom Huntingtoncliënten, maar ook voor hun naasten bieden wij de nodige zorg en begeleiding. Op deze site krijgt u een indruk van de sfeer, kwaliteit en mogelijkheden die wij voor Huntingtoncliënten in huis hebben. Voor u als professional liggen er veel kansen en mogelijkheden om hier een steentje aan bij te dragen.

U bent natuurlijk hartelijk welkom op onze zorglocaties Heemhof in Apeldoorn en Markenhof in Beekbergen. Daar krijgt u een indruk van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van wonen, zorg en dagbesteding. Neem gerust contact op met ons centrale Huntingtontelefoonnummer (055-5067456) of mail naar info@atlant.nl om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.

Direct kijken naar de mogelijkheden voor (vrijwilligers)werk? Ga dan meteen door naar Werken bij Atlant.