Wonen en zorg


Binnen de Atlantlocatie Heemhof is de afdeling Dahlia speciaal voor Huntingtoncliënten. Heemhof staat midden in de Apeldoornse wijk ‘De Maten’. In totaal wonen er 31 bewoners, met allemaal een eigen kamer. Per 10 cliënten is een grote woonkamer beschikbaar, waar zij heerlijk TV kunnen kijken of gewoon lekker relaxen. In de activiteitenruimte wordt veel georganiseerd: samen koken, knutselen, krant lezen, bingo spelen of genieten van een muziekavond. De verzorging op Heemhof werkt in geïntegreerde teams. Dat betekent dat allerlei zorgverleners voor hen klaar staan: verplegenden, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen of –heren, voedingsassistenten en huishoudelijk medewerkers.

Verpleeghuis Heemhof heeft onlangs 30 extra plaatsen gerealiseerd in een nieuwe afdeling. Deze afdeling, Everest genoemd, is tijdelijk gehuisvest in een ruim opgezette locatie in Beekbergen, waar het prettig wonen is. De afdeling zal op termijn verhuizen naar een definitieve plek in Apeldoorn.

Contact
Wilt u meer weten over wonen op Heemhof of een rondleiding meemaken? Bel dan met  het centrale Huntingtontelefoonnummer (055-5067456) of mail naar info@atlant.nl om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.